MARVEL Avengers Academy v1.15.0.1 MOD APK - Alışveriş Hileli indir

Android | 18:09 | 0 yorum

MARVEL Avengers Academy v1.15.0.1 MOD APK - Alışveriş Hileli indir

MARVEL Avengers Academy ile ilgili görsel sonucu

MARVEL Avengers Academy APK oyun severlere Iron Man, Hulk ve Thor gibi kahramanlarla oldukça farklı bir süper kahraman hikayesine atılma imkanı veren bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan MARVEL Avengers Academy, klasik Marvel kahramanlarını Sims oyunlarındakine benzer bir yapıyla birleştiren bir yapım. Oyunda temel olarak kendi süper kahraman akademimizi kuruyoruz ve bu akademiyi geliştirmeye çalışıyoruz. Oyunumuzun hikayesi Hydra'nın Marvel süper kahramanlarına saldırmasıyla başlıyor. Kahramanlarımız da bu saldırılardan kurtulabilmek için kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin farkına varıyorlar ve bu nedenle Avengers Akademisi'ni inşa ederek eğitimlerine başlıyorlar. Biz de onlara eğitimlerini yürütmeleri için yardımcı oluyoruz.

MARVEL Avengers Academy'de akademiyi inşa ediyoruz, kahramanlarımızla bize verilen görevleri tamamlayarak onları geliştirmeye çalışıyoruz. Kahramanlarımızın genç hallerine tanık olduğumuz oyunda kahramanlarımız görevleri tamamladıkça yeni yetenekler kazanıyorlar. Bu yetenekleri ise düşmanlarımızla yaptığımız savaşlarda kullanabiliyoruz.

MARVEL Avengers Academy içerisinde kahramanlarımızın sosyal ilişkilerini ve arkadaşlıklarını da düzenleyebilmekteyiz. Oyun genel olarak göze hoş görünen animasyonlar ve grafiklerle süslenmiş.

Kurulum

  1. Oyunu önce play storedan indirin.
  2. Tutorial bölümünü geçin ve oyunu kapatın.
  3. com.tinyco.avengers isimli klasörü Android/obb klasöründe bulup sonuna 1 koyun.
  4. Oyunu silin ve klasörü eski haline getirin.
  5. Buradan indirdiğiniz GPU modeli cihazınıza uygun olan APK dosyasını kurun.
  6. NOT: GPU MODELİMİ NASIL ÖĞRENECEĞİM DİYORSAN AŞAĞIDA VİDEO LİNKİ VAR LİNKLERİN ALTINDA.

Bilgilendirme

Dosya Boyutu: 95MB
MOD: Alışveriş Hilesi

İndirme Linkleri

Category: , ,

About Androidhileliapk.com:
Android Hileli apk indir,Android mod apk indir,android bedava apk indir

0 yorum